Sambaklubben Smikkesmukk - Nordpolen Legends 1 - 0

Kamptidspunkt: 08.01 13:40, Ballangen flerbrukshall
Lengde: 1 x 18 minutter
Status: Ferdigspilt

1 Vi gjør oss klar til det vi håper, men ikke tror, blir en fartsfylt finale!
2 Rolig start. Smikkesmukk med ballen, men Nordpolen ligger som kjent lavt. Utrolig vanskelig å passere denne Nordpolen-bussen.
4 Vi må bare svelge vår spådom på forhånd. Det bølger mye frem og tilbake med sjanser i begge ender. Gøy med litt Hawaii-futsal!
6 Markussen blir spilt fri og skyter fra skrått hold. Kroken i Smukk-målet redder noe heldig med ansiktet. Så ikke så godt ut.
8 Jonas Storsmukk Simonsen skyter og skyter, men som alle vet, nesten skyter ingen av hesten.
10 Pause og sidebytte. Det har vært høy intensitet og mye sjanser til begge lag, men vi er fortsatt målløse her.
11 Seniorsmukk Teddy med avspark, og vi er i gang med 2.omgang
11 Jonas Simonsen ligger nede og har ondt. Holder seg til ansiktet. Kan se ut som han etterlyser smukk.
12remo koht johannessen (Sambaklubben Smikkesmukk). Turneringas desiderte råtass noterer seg for nok et gult kort. Card-o-mania.
15 Kampen er gått over i et mye roligere tempo nå. Kan vi få en vinner før det går over i ekstraomganger? Det håper jeg, lei av å skrive nå.
18 2 minutter igjen. Fortsatt veldig jevnt, men nå ser det ut som begge lag går for seieren. Artig.
20 Vi får ikke en avgjørelse til fulltid og vi går over til ekstraomganger
21 Vi kan opplyse om at ekstraomgangen på 5 minutter er sudden death, altså første målet vinner. Får vi ikke en avgjørelse her, så går det over til straffekonk.
241 - 0 Mål Sambaklubben Smikkesmukk: Ulrik Koht Johannessen. !!! 1 minutt før slutt faller avgjørelsen. Ulrik får stå helt alene skrått fra 11-12 meter og hamrer ballen bak en forfjamset Erol i Nordpolen-målet. Bang bang bang! Gratulerer Smukketryner!